Ga door naar hoofdcontent
InformatieNVPC-dagen 30-31 mei 2024

NVPC-dagen 30-31 mei 2024

De NVPC-dagen vinden plaats op 30-31 mei 2024 en bestaat uit een scholingsdag en een wetenschappelijke vergadering.

Deelname aan de NVPC-dagen is voorbehouden aan NVPC-leden. Alle leden zijn op 8 april per e-mail door Two Hands Events uitgenodigd zich aan te melden.
Niet-leden die willen deelnemen aan de NVPC-dagen vinden de mogelijkheden in dit document.

In de aanloop naar het congres komt op deze pagina steeds meer informatie beschikbaar.

Scholingsdag 30 mei 2024 – handchirurgie deel 1

De scholingsdag start met het centrale examen handchirurgie deel 1 – Basis, congenitaal en verworven. Daarna volgt een programma gerelateerd aan dit thema.

Commissie ONE experimenteert met een nieuwe, meer interactieve opzet van de scholingsdag. Naast inhoudelijke verdiepende lezingen is een dagdeel ingericht met stations waar in kleinere groepen onderwerpen worden uitgediept. Naast aiossen zijn ook gewone leden van harte welkom hieraan deel te nemen.

Wetenschapdag 31 mei 2024

De wetenschapsdag start met de presentatie van de 8 beste abstracts van alle inzendingen. De auteurs maken kans op de prijs voor de beste voordracht, bestaande uit gratis toegang tot een volgend congres, en eeuwige roem!
Aansluitend volgt het volledig plenaire programma, met aandacht voor de beweging Be There, Be Nice, Be Better die het bestuur in het vorige congres is gestart.

Abstract indienen

Helaas is het niet meer mogelijk abstracts in te dienen (deadline 24 maart 2024).

JVPC-avond 30 mei 2024 – inschrijving gesloten

Het aantal beschikbare plaatsen is volgeboekt, het is dus helaas niet meer mogelijk om je voor de JVPC-avond aan te melden.

Laat je avond sprankelen op de exclusieve JVPC-avond! Ben je klaar om jezelf onder te dompelen in een onvergetelijke ervaring, omringd door mede-plastici? We nodigen alle leden van NVPC en JVPC uit om zich aan te melden voor een betoverende avond vol culinaire hoogstandjes en opwindend vermaak!

We beginnen de avond met een verrukkelijk driegangendiner, waar smaak en gezelligheid samenkomen. Proef de heerlijke gerechten en geniet van het boeiende gezelschap terwijl we ons klaarmaken voor het hoogtepunt van de avond: het spetterende feest!

CitySense in Utrecht wordt het magische decor voor deze avond vol verrassingen. Dans de hele nacht (nou ja, tot 1 uur dan toch) door op de beste beats, maak nieuwe vrienden en deel onvergetelijke momenten!

Locatie

Het congres wordt dit voorjaar georganiseerd in De Fabrique te Utrecht. Voor meer informatie zie het menu hiernaast.

Contact

De NVPC-dagen worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie in samenwerking met SVP Sfeerbeheer B.V. en Two Hands Events B.V.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het bureau van de NVPC of Two Hands Events B.V.

TelefoonE-mail
Bureau NVPC030-7670484patricia.liem@nvpc.nl
Derks Events BV (voorheen Two Hands Events B.V. )06-24195498anouk.derks@derksevents.nl