By browsing our site you agree to our use of cookies. You will only see this message once.

Find out more


Jaargang 4 Nummer 1

Terug
Nieuwsbrief NVPC 2000 Jaargang 4 Nummer 1

Online: Mohammed

 Alweer 96 leden hebben een emailadres. Dat is al meer dan de helft van de leden van de vereniging! Fantastisch toch, maar hoeveel maken er ook gebruik van? Ik krijg de indruk dat er veel minder zijn..

Installatie
Met een zekere regelmaat krijg ik telefoontjes, emailtjes zelfs brieven van leden die het niet voor elkaar krijgen hun mail op te halen. En helaas ben ik niet altijd in de gelegenheid iedereen snel te antwoorden. Dus ziet men maar van installatie af en blijft het emailadres van hun provider gebruiken. Een ander regelmatig voorkomende oorzaak is de gecrashte computer waarop het allemaal ging, en na reparatie weet men niet meer hoe het nou ook alweer gelukt was die mail op te vragen.


Internet aanwezig
U denkt misschien dat onze leden helemaal geen Internet aansluiting hebben, nou dat is wel het geval, zo heb ik eens een emailtje ter inzage gekregen van de commissie ONE, die veel gebruik maken van dit medium echter de meeste leden gebruikten geen NVPC email-adres, Dr Houpt wel, hoe zou het komen? Dus dat is het niet U maakt wel gebruik van het Net.

Mohammed,
Helaas bent u dan ook niet bereikbaar voor mailings die de vereniging u wil sturen. En is het ondoenbaar de wisselende emailadressen van alle leden bij te houden voor een ieder. Nee als je gewoon aan achternaam@nvpc.nl kunt sturen hoef je niet lang te denken als je iemand wilt bereiken. Dus als Mohammed niet naar de berg komt, moet de berg maar naar Mohammed komen. Ik roep alle leden met een emailadres op dit aan mij door te geven, ik zal dan zorgen dat alle aan hen gestuurde email naar dat emailadres wordt door gestuurd. Dus stel u hebt een een emailadres bij worldacces: christiano@wxs.nl en u wilt dat uw email bestemd voor christiano@nvpc.nl in de brievenbus van wxs komt zodat u thuis niets hoeft te veranderen, dan doe ik dat voor u. Alle post wordt automatisch doorgestuurd!

Wens
Om te zorgen dat al onze leden u gemakkelijk kunnen bereiken, vraag ik U dan om in het vervolg uw verenigings email op te geven mocht iemand naar uw emailadres vragen.

Tot de volgende keer.


Ivar van Heijningen,
Isala klinieken,
locatie sophia
038-4247371

vanheijningen@nvpc.nl

Powered By: webCiters